Rapperul Valera Leovskii: Unicul om care poate să schimbe este Maia Sandu. Dacă Maia Pierde, gata eu îmi i-au valiza și hulubii

Rapper-ul VALERA LEOVSCKII a declarat într-o emisiune de pe online că doar președinta Maia Sandu împreuna cu echipa ei PAS poate să schimbe lucrurile în statul R. Moldova. Iar dacă nu va reuși el va pleca.

Eu tare cred în Maia, foarte mult cred în ea. Eu înțeleg că este foarte devreme să te dai cu părerea, aici au fost probleme, timp de 30 de ani ăștia au întors pe dos tot aici, sunt mulți. Aici e greu să aranjezi lucrurile dar eu sper și cred că ea o să facă ceva. A declarat rapperul în emisiunea Fără Protocol, moderată de Dorin Galben.

Întrebat de moderator dacă în patru ani o să fie o altă Republică, artistul a afirmat că da.

Eu m-am întors în țară, pentru a rămâne în țară, să nu mai plec nicăieri de aici. Maxim trag și rup coatele să nu plec. Este greu, recunosc dar dacă până la urmă totuși o să fie imposibilul nu o să am de ales.

Unicul om care poate să schimbe este Maia Sandu. Dacă Maia pierde, gata eu îmi i-au valiza și hulubii și nu mai are rost de stat. La moment poate schimba ea și partidul ei.

Valera Leovskii este un rapper din Leova care a locuit și lucrat 14 ani în Italia și a revenit în 2016 acasă. Artistul are mai multe piese de succes cu peste 3 milioane de vizualizări pe youtube, a colaborat cu Anatol Mîrzenko, Kapușon.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*