Regimentul Azov din Mariopol a anunțat că Rusia i-a atacat cu arme chimice, pușcașii marini acuză probleme de respirație și ataxie vestibulo cerebeloasă

Regimentul Azov din Mariupol a anunțat că Rusia i-a atacat cu arme chimice, din cauza acestora pușcașii marini acuză probleme de respirație și ataxie vestibulo cerebeloasă. Substanțele chimice ar fi fost distribuite cu ajutorul unei drone care le-a lansat asupra uzinei în care se află încercuiți militarii ucraineni.

Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană au anunțat că vor acționa în consecință și vor pedepsi Rusia pentru orice atac chimic.

Regimentul Azov se află de la începutul războiului în orașul martir Mariupol, fiind încercuit în totalitate de militarii ruși. Ieri Pușcașii marin au făcut un anunț care ar putea fi ultimul, au cerut să nu fie uitați de ucraineni și speră ca în viitor să fie pomeniți de bine, în comunicat se arată că jumătate din regiment este mort, iar acum luptă bucătarii, membrii orchestrei, personalul medical, echipa de radiocomunicații.

Au cerut ajutor militar din partea Ucrainei dar nu au primit, li s-a promis că va venit un elicopter și nu a venit, le pare rău că au fost lăsați uitării și nimeni nu vor să mai vorbească cu ei în timp ce ocupanții ruși se pregătesc să-i extermine după ce i-au înconjurat iar ei nu mai armament îndeajuns pentru a lupta.

Orașul Mariopol este un oraș martir, ocuoanții ruși au distrus întreg orașul, locuitorii majoritatea i-au răpit și dus cu forța în Rusia sau în regiunele ocupate Luhansk și Donețk, zeci de mii de oameni au murit și se află sub dărămături.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*