Renato USATÎI și creat două partide pe care le-a înregistrat ca Bloc Electoral, pentru alegerile anticipate din 11 iulie 2021

În 2014, Renato Usatîi, a candidat de pe listele Partidului Patria, acesta fost scos din cursa electorală pentru presupusa finanțare din exterior. Partidul Patria a fost creat de Usatîi.

Acum câteva zile consiliile politice naționale „Partidului Nostru” și Partidului „Patria” au decis să fie creat un bloc electoral. Blocul Electoral „Renato Usatîi”. Cu toții cunoașteți că Partidul „Patria” cu care am participat la alegerile parlamentare din 2014 a fost exclus. Avem decizia CEDO că am fost excluși ilegal din cursă”.

Dodon a pregătit înregistrarea unor blocuri și partide atât de dreapta, cât și de stânga. Pentru a evita orice fel de provocări, noi cu colegii am decis să mergem cu Blocul Electoral „Renato Usatîi”. Sunt sigur că nimeni nu va putea confunda numele meu cu câteva partide asemănătoare”.

Ieri deja s-au împărțit locurile în blocul „patriotic” a socialiștilor și comuniștilor… Tot ieri s-a negociat ca PLDM, după plecarea din funcție a lui Filat, să facă bloc electoral cu Platforma DA… Dodon mai pregătește și înregistrarea unui bloc sau cu denumirea „PAS” sau cu denumirea „Maia Sandu”. Să înțelegeți, el a găsit deja o femeie cu numele Maia Sandu nu știu prin ce localitate”. A declarat Renato Usatâi.

Astăzi orice bloc cu cei din trecut ar însemna că noi nu suntem siguri. Comuniștii vor intra în bloc cu Socialiștii.
Persoane care nu trec sunt gata să intre în bloc ca să revină la treucă. Săptămâna viitoare vom prezenta lista candidaților de pe lista Blocului Electoral.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*