RUȘINE PAS! Când vin după bani și ajutor, scriu frumos în discursuri ”frații români”. MAI schimbă cuvintele din cântece. În loc de ”români” și” românești” schimbăm cu ”creștini” și ”creștinești”.

PAS-ul s-a transformat deja în ca și celelalte partide din trecut, în partid curvoid care face interesul Moscovei și promovează moldovenismul fabricat în laboratorul kremlinez. Când vin banii de la București, fățarnicii din PAS, îi numesc frați români, când trec Prutul schimbă până și colindele ca să nu supere pe curatorii de la Kremlin, dar contrabanda cu țigări continuă. Bucureștiul nu ar trebui să dea bani neghiobilor de la Guvernarea ipocrită.

Ministra jucăușă a terminat cu schimbările în sistemul milițenesc, acum aprobă și schimbări moscovită în folclorul românesc. Rușineeeeee.

Cristian Hrițuc: Ce mai face MAI din Republica Moldova? Schimbă cuvintele din cântece. În loc de ”români” și” românești” schimbăm cu ”creștini” și ”creștinești”. Un vechi colind a fost modificat pentru că pe unii îi deranjează să audă cuvântul ”român”. Când ne formăm la ”școala moldovenismului” e mai greu să auzim anumite cuvinte. Așa este și cazul doamnei ministru Revenco, cea care de pe baricadele societății civile a ajuns la MAI.

Când vin după bani și ajutor, scriu frumos în discursuri ”frații români”, ”cei mai buni prieteni” ”identitate comună”. Când România trebuie să ajute Republica Moldova, toți oficialii de peste Prut adoptă cea mai prietenoasă atitudine, își scot pașaportul românesc în față, eventual spun cu mândrie că au dublă cetățenie. Dar, când sunt ”pe loc” nu vor să ”deranjeze” să nu îi zgârîie la urechi anumite cuvinte și atunci le modifică.

Acum, MAI nu știe cine a modificat versurile, dar cum în Republica Moldova nimic nu se face fără ”indicații” și fără aprobare…

Apropos, doamna ministru cum mai stă Poliția de Frontieră din Republica Moldova cu coordonarea traficului de țigări? Tot ei sunt la butoane?

Aici este ”cufereala galbenă” cum a comentat un internaut:

Poftim originalul. Concluzia vă aparține.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*