Șase persoane, dintre care doi minori au murit într-un accident în localitatea Popeasca. Camionul a efectuat manevra de depășire a unui tractor

Un accident a avut astăzi în jurul orei șase dimineața în localitatea Popeasca, raionul Ștefan Vodă. Accidentul a avut loc între un camion și automobil care se deplasau în sens opus, în urma ciocnirii violente șase persoane au decedat pe loc, dintre care doi minori, o persoană a fost transportată la spital.


Descarcerare în urma unui accident grav în raionul Ștefan Vodă. În dimineața zilei de 27 noiembrie salvatorii IGSU au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident rutier grav, care s-a produs în raionul Ștefan Vodă, localitatea Popeasca.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:56. Potrivit informațiilor înregistrate, în urma accidentului între un autocamion TIR și Chrysler Voyager mai multe persoane au rămas blocate între fiare.

Pentru efectuarea lucrărilor de descarcerare la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că autocamionul efectuând manevra de depășire a unui tractor, care a ieșit de pe teritoriul stației PECO Tirex Petrol, amplasată pe traseul R-30, a ieșit pe cotrasens și s-a tamponat frontal cu automobilul de model Chrysler în care au rămas blocate 6 persoane.

Salvatorii au efectuat de urgență lucrări de deblocare, fiind descarcerate din automobilul Chrysler 6 persoane decedate. În autocamionul avariat se aflau două persoane. Șoferul autocamionului nu a avut de suferit, iar pasagerul a primit diverse traumatisme și a fost preluat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza și circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 68 situații de risc. Ne informează IGSU.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*