Se caută președinte pentru Platforma DA. Pe 12 decembrie, va fi aleasă noua conducere

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr a stabilit data de 12 decembrie, 2021, pentru alegerea noii conduceri. Orice membru al Platformei DA se poate înscrie în cursa pentru șefia partidului, anunțul a fost făcut pe facebook, de către președintele interimar, Dinu Plîngău.

Dinu Plîngău: Astăzi a avut loc Consiliul Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr (Platforma DA). În cadrul acestuia, membrii Consiliului au discutat despre situația social-politică din Republica Moldova și au stabilit data ședinței Congresului partidului pentru 12 decembrie, 2021.

Data marchează și aniversarea a șase ani de la crearea Platformei DA ca formațiune politică. În cadrul Congresului, conform statului, va fi aleasă o nouă conducere. Astfel, va fi desemnat președintele partidului prin vot secret, componența Biroului Politic Permanent, a Consiliului Politic Național și a altor organisme statutare.

Începând cu ziua de azi, orice membru al Platformei DA poate să se înscrie în cursa electorală internă pentru șefia partidului. În aceeași cheie a democrației, ca partid extra parlamentar, creat de la firul ierbii, cu o bună experiență legislativă, vom lua toate deciziile importante de viitor împreună cu organizațiile noastre teritoriale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*