×

Ședință decisivă pentru PLDM: Analiza alegerilor și schimbări în conducerea partidului

Ședință decisivă pentru PLDM: Analiza alegerilor și schimbări în conducerea partidului

Chisinau, 26 noiembrie – Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a desfășurat o ședință crucială a Consiliului Politic Național pentru a evalua alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023. În cadrul întâlnirii, s-a subliniat că scrutinul a fost afectat de fraude și abuzuri ale guvernării, care a utilizat resurse administrative și structuri de stat în favoarea sa, împiedicând alți concurenți electorali. Cu toate acestea, PLDM a obținut un rezultat semnificativ, demonstrând rezistență și un suport considerabil în rândul alegătorilor, în ciuda condițiilor dificile.

Pe lângă analiza alegerilor, ședința a stabilit obiectivele de viitor ale partidului. PLDM își propune să-și consolideze structurile teritoriale și să își concentreze eforturile pe unificarea forțelor de centru-dreapta, oferind astfel o alternativă politică clară guvernării actuale.

Într-un moment important, s-au făcut modificări în componența Biroului Executiv și a Consiliului Politic Național. Două noi nume au fost alese în funcții-cheie – Alexandru Cimbriciuc și Petru Vlah au devenit vicepreședinți ai partidului, aducând o perspectivă proaspătă și energie în echipa de conducere a PLDM.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul