Sediul PSRM a fost stropit cu RAHAT. Un fost deputat socialist a publicat pozele cu pereții murdari

Astăzi a avut o întâmplare mai rar întâlnită pentru PSRM, oficiul din orașul Căușeni a fost stropit cu fecale și ”dăruit” o sacoșă (celebrul Kuliok) plin cu fecale. Pozele cu pereții murdari și cu ”darul” primit au fost făcute de către fostul deputat socialist, Oleg Cuciuc.

Din imaginile publicate pe Facebook se poate vedea că au fost stropiți atât pereții din exteriorul oficiului, cât și din interiorul acestuia. Fecalele ar fi fost aduse într-o pungă neagră cu calendar.

La scurt timp, însă, Oleg Cuciuc a șters postarea. Întrebat din ce motiv a făcut asta, socialistul a spus că „imaginile urmează a fi redactate”. Oleg Cuciuc a relatat că el însuși este autorul acestor fotografii, făcute astăzi, și că nu știe cu exactitate ce s-a produs acolo, însă, a menționat că la fața locului a venit poliția. Scrie TV8.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a confirmat că acest caz a fost înregistrat și că oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

Pune Like / Distribuie Știrea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*