Sergiu Tofilat va fi numit în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al SA „Moldovagaz, anunțul a fost făcut de către Ministrul Energiei, Victor Parlicov

Ministrul Energiei, Victor Parlicov a anunțat la o emisiune TV, despre numirea lui Sergiu Tofilat în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al SA „Moldovagaz. Recent a fost prezentat în Parlamentul Republicii Moldova, un raport de audit efectuat la S.A. MoldovaGaz, unde au fost descoperite mai multe nereguli și lipsă de acte care pot fi folosite ca probatoriu în cazul datoriilor către Gazprom.

Sergiu Tofilat este cunoscut pentru investigațiile sale privind corupția și fraudarea banilor publici în țară, problemele din domeniul energetic.

Sergiu Tofilat a cunoaște și vorbește fluent Limba ROMÂNĂ și dou limbi străine: engleză și rusă.

Sergiu Tofilat a activat ca Președinte la Comunitatea Watchdog.md, analist de politici financiare și energetice la Comunitatea Watchdog.md, Consilier pe politici energetice la Președinția Republicii Moldova, Cenzua, Centrul ASPE – Analiză, Topografie și Protecția în domeniul Energiei, Prezentator TV la TV8, Moderator de politică economicăModerator de politică economică Institutul pentru Politici și Reforme Europene, Partener director Elite-Garant LTD.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*