Și-i asta UĂI!!! VIDEO! Vloggerița a primit factură de 25.590,87 Lei pentru consumul de gaz. Vadim Ceban achită 5230 lei pentru factura la gaz

Cunoscută bloggeriță din Republica Moldova a promis recent că nu va posta materiale în story pe Instagram, în timpul apropiat, însă ceea ce a descoperit tânăra în cutia poștală a lăsat-o fără suflare și aceasta a hotărât să-și împarte necazul cu abonații săi.

Mai exact, bloggerița Vika Terescenco ce este urmărită de peste 45 de mii de cetățeni, a postat pe rețeaua de socializare factura primită de la Moldovagaz pentru 2 luni de zile, iar suma indicată în factură pare să bată toate recordurile stabilite de moldovenii revoltați pe actuala conducere pentru sumele enorme primite în ultimele luni.

Este vorba de suma de 25 590, 87 de lei, bani pe care bloggerița va fi nevoită să îi achite pentru a evita deconectarea de la serviciile de livrare a gazului natural.

„Cei asta, măi? 25 de mii pentru 2 luni!”, s-a revoltat tânăra.

Fiind într-o stare de șoc ca urmare a facturii primite, Terescenco a ținut să îndemne cetățenii în materialele postate pe Instagram să iasă la protest, menționând că conducerea țării se face vinovată pentru majorările la gazul natural.

De cealaltă parte, unul abonații tinerei a ținut să o liniștească, menționând că ar exista probabilitatea să se fi produs o eroare încurcându-se datele la contor.

Alt abonat stabilit cu traiul în Italia a rămas uimit de suma colosală primită de bloggeriță și a remarcat că pentru consumul gazului natural pentru 2 luni în țara europeană stabilită, acesta a achitat mai puțin de 500 de euro.

„Îs prețuri nebune la Moldova mai ceva ca europenii”, a menționat internautul.

Reamintim că Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu a comunicat la începutul acestei săptămâni că din data de 11 ianuarie ar exista posibilitate de a fi majorate facturile la gaz pentru consumatorii casnici până la 14,70 lei, iar compensații nu vor mai primi toate categoriile de cetățeni.

Sursa: newsin.md

Pune Like / Distribuie Știrea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*