Siegfried Mureșan: Aproape de oameni, curioasă, sinceră, hotărâtă — așa este Maia Sandu, așa am revăzut-o astăzi la Congresul PAS.

Eurodeputatul român Siegfried Mureșan a participate ieri 15 mai 2022, la Congresul Partidului Acțiune și Solidaritate, în cadrul căruia a fost ales noua conducere în frunte cu membrul co-fondator și președinte al parlamentului Igor Grosu. La congres a participat și președinta Republicii Moldova, Maia Sandu care a stat alături de noul șef de partid Igor Grosu și prim-ministra Natalia Gavrilița.

Aproape de oameni, curioasă, sinceră, hotărâtă — așa este Maia Sandu, așa am revăzut-o astăzi la Congresul PAS. A declarat Siegfried Mureșan.

Mureșan a scris într-un mesaj pe facebook că procesul de integrare, dezvoltare a Republicii Moldova este un proces ireversibil, iar România nu va înceta să o ajute.

Eurodeputatul român Siegfried Mureșan este un susținător înflăcărat al aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană, acesta a fost alături de PAS și Maia Sandu încă de la începutul lansării partidului și actualei președintă în politică. În cancelariile europene și de la București i se mai spune și avocatul Republicii Moldova.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*