Socialistul Ghenadi Mitriuc a trucat concursul, l-a pus în funcția de director de Spital pe Vladimir Popovici, după ce a intimidat-o pe Elvira Stati

Socialiștii au trucat concursul pentru funcția de director al Spitalului raional Ungheni, pe 29 martie 2022 cuplul politic-dodonist Moraru-Mitriuc l-au pus în funcție de conducere Vladimir Popovici care vrea să închidă secția psihonarcologie (detalii aici). Vladimir Popovici și Ghenadi Mitriuc au intimidat-o pe Elvira Stati pentru a nu participa la concurs de teamă să nu piardă Vovca Popovici.

CONCURS TRUCAT de Mitriuc pentru funcția de director al Spitalului raional Ungheni, pe data de 29 martie, Ministerul Sănătății a desfășurat ultima etapă, cea de interviu, a concursului pentru selectarea viitorului director al Spitalului Raional Ungheni. Scrie Andrian Cheptonar.

La această etapă a concursului au fost admise 4 persoane: Vladimir Popovici, Lucia Bulgaru, Elvira Stati și Ion Mihăilă. Candidații și-au prezentat proiectele personale de dezvoltare a instituției, și-au demonstrat viziunea și au răspuns la întrebările membrilor comisiei. Comisia era compusă din 9 persoane, dintre care doi membri delegați de către Consiliul raional – Ghenadi Mitriuc, președintele raionului, Oleg Belbas, consilier raional și un membru delegat de către colectiv – medicul Nicolae Moraru. Restul membrilor erau demnitari și funcționari medicali din minister.

După interviuri, comisia s-a întrunit pentru a totaliza rezultatele și a desemna câștigătorul. În momentul prezentării grilelor de note de către fiecare membru al comisiei, a devenit clar un lucru – cei 3 membri ai comisiei, originari din Ungheni – Mitriuc, Belbas și Moraru – au conspirat și acționat concertat pentru a frauda rezultatele concursului și a-l desemna câștigător anume pe Vladimir Popovici. Toți trei au oferit câte 10 puncte lui Vladimir Popovici și câte 0 (zero) puncte Elvirei Stati. Ceilalți șase membri au oferit note conform percepției personale echidistante a prestației fiecărui candidat. Excluzând notele neobiective oferite de membrii ungheneni ai comisiei, Ion Mihăilă a luat cel mai mare punctaj, la o diferență foarte mică al doilea punctaj a fost luat de Elvira Stati, iar Popovici a luat a treilea loc.

O să prezint un pic de context. 2 martie a fost ultima zi în care candidații au putut depune dosarele pentru concurs. În acea zi, Vladimir Popovici și Ghenadi Mitriuc au intimidat-o pe directoarea adjunctă a spitalului, Elvira Stati, cerându-i imperativ să nu își depună dosarul de participare la concurs. Ambele personaje masculine au folosit limbaj specific educației pe care (nu) o au, având ca scop demonstrarea forței și superiorității lor față de o doamnă și i-au comunicat acesteia că este inacceptabil ca ea să îndrăznească să participe la concurs, pentru că o percepeau ca pe un concurent pregătit, care periclita șansele lui Popovici de a învinge. Totuși, doamna Stati a reușit să depășească frica pe care cuplul omogen Popovici-Mitriuc au încercat să i-o inducă și a depus dosarul pentru concurs.

În concluzie, aș vrea să le spun tuturor 4 – Mitriuc, Popovici, Belbas, Moraru – RUȘINE!Dar nu sunt sigur că Mitriuc înțelege acest concept. Și nu doar Mitriuc!

Și totuși – RUȘINE, tovarăși!

RUȘINE și consilierilor raionali din coaliția pentru ciolan și funcții – PSRM, PDM și PLDM!Datorită fricii animalice a lor de a pierde accesul la funcții și la împărțirea finanțelor publice, consilierii raionali din majoritate sunt gata să tolereze orice ilegalitate a lui Mitriuc, fără a ține cont de motivele pentru care oamenii i-au delegat să îi reprezinte.

Până la urmă legea va sta în capul mesei!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*