Sturza: Dodon trebuie să plece, să se ocupe de vânătoarea de rațe. Greceanîi, Țîrdea, Bătrîncea nu vor fi șefii PSRM

Ion Sturza: E un mare păcat că Dodon printr-un accident istoric a fost selectat de Federația Rusă să conducă această stângă din Moldova, pentru că el nu este capabil, este un personaj extrem de mediocru și lacom.
A vrut să trăiască ca baronul, el a compromis de fapt stânga, a compromis politic Federația Rusă și ne-a jucat un rol pozitiv. Dacă PAS-ul a luat 60+ asta datorită lui Dodon, nu datorită programului electoral. A declarat fostul premier la emisiunea Cutia Neagră, moderată de Mariana Rață, la TV8.

Ei (nr. PSRM) au o echipă destul de mediocră care au ciordit banii, vorbim de zeci de milioane care s-au cheltuit aici.
Dodon trebuie să plece, trebuie să se ocupe de vânătoarea de rațe. El va pleca. Federația Rusă ca sponsor principal conștientizează eșecul și Dodon este o personalitate de desconsiderat, care nu și-a îndeplinit funcția. Fiind un agent de influență marcant, clar e rușinos pentru noi.

Nu este deocamdată o alternativă, se caută pentru că tot ce este în jur acolo nu este frecventabil. El va fi ( președinte PSRM) atât timp cât se va găsi acel / acea alternativă care v-a prelua partidul socialiștilor

Fostul premier a mai declarat că Zinaida Greceanîi nu va fi șefa PSRM, din potrivă ar dori să fie lăsată în pace, Vlad Bătrîncea are alte probleme, Bogdan Țîrdea este prea pro rus, rus ca să fie președinte PSRM. A mai declarat, Sturza.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*