Trădătorul ”Kuliokar” Dodon, felicită criminalul Vadim Krasnoselsky pentru ”realegerea” în calitate de dictator CRIMINAL pe malul stâng al Nistrului, ocupat de leprele rusești

Cel mai P R O S T nePreședinte Igor Dodon, un trădător și lepră KGB-istă își felicită genocidarul, debilul, Vadim Krasnoselsky cu ocazia mimării și alegerii sale în funcția de dictator la Tiraspol.

Aceasta e odioasă trădare-felicitare a ”kuliokarului” travestit în ONG-ist:

Dodon: Felicitări lui Vadim Nikolaevici Krasnoselsky pentru reales în funcția de șef al Transnistriei.

Procesul decontării Transdnestrovsk este o chestiune prioritară de importanță națională, de care depinde viitorul statalității moldovenești, iar noi pe malul stâng al Nistrului nu există alți parteneri de negociere în afară de conducerea reală ip al regiunii a.

Peste 100 de mii de locuitori ai regiunii (aproximativ 80%) au votat pentru actualul lider al Transnistriei. Toți sunt compatrioții noștri. Vocea acestor oameni ar trebui respectată. A le numi votul „ilegal” înseamnă a le insulta demnitatea umană.

Autoritățile moldovenești au ratat din nou ocazia de a se prezenta într-o formă adecvată în fața oamenilor din Transnistria, precum și a partenerilor noștri din Federația Rusă. Nepermisiunea pe teritoriul țării noastre a jurnaliștilor și persoanelor publice ruse (inclusiv omul de știință de renume mondial Natalia Narochnitskaya), refuzul demonstrativ de a se întâlni cu delegația oficială a Dumei de Stat a Rusiei, obstac vocal le supun locuitorilor satelor de pe coasta stângă – toate acestea nu contribuie la creșterea autorității actualului guvern Moldova și încrederea în el de către populația Transnistria duce la o criză și mai mare în relațiile moldo-ruse.

Actuala conducere a Moldovei, fie că vrea sau nu, va trebui să poarte un dialog cu actuala guvernare de la Tiraspol. Acest lucru a fost realizat mai devreme sau mai târziu de toți conducătorii Moldovei, de la Mircea Snegur la Vlad Filat și Pavel Filip. Continuarea dialogului bazat pe respect reciproc, consolidarea măsurilor de încredere este singura cale de soluționare pașnică a problemei Transnistria.

Îndemn președintele Moldovei, guvernul și conducerea Parlamentului să nu mai facă declarații scandaloase și să ia măsuri greșite care ar putea răsturna procesul decontării Transnistria cu zeci de ani în urmă.

Aș vrea să subliniez: o parte adecvată a societății moldovenești este mult mai unificată decât se împarte cu locuitorii Transnistriei. Aceasta este identitatea moldovenească, mondială internațională, respectul pentru patrimoniul istoric și cultural, păstrarea memoriei Marelui Război Patriotic, recunoașterea rolului conducător al Federației Ruse ca cel mai important partener strategic al nostru țară, priva ostilitate față de ortodoxie și valorile tradiționale. Acesta este fundamentul înțelegerii și unității noastre reciproce.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*