Ucraina a atacat cu rachete și obuze un sat din Rusia, în urma exploziilor a decedat un preot militar

Un preot militar dintr-un sat din Federația Rusă a murit în urma atacurilor cu rachete de model ”Smerci” lansate de către militarii Ucraineni. Preotul Oleg Artiomev se afla joi în satul Juravliovka când tirurile de rachete au căzut peste sat, în urma exploziilor el a decedat. Acesta este prima victimă care a căzut pe teritoriul Rusiei de la începutul războiului. Relatează AFP, citat de news.ro.

Satul Juravliovka se află la 2 km la graniță cu Ucraina, acesta face parte din regiunea Belgorod, Rusia, obuzele ucrainene au atacat și satul vecin Nehtoeevka.

După o explozia din timpul zilei, trei civili au fost răniți, o persoană a primit îngrijiri în ambulatoriu, două persoane sunt în spital. O casă a fost distrusă, ferestrele, gardurile și undeva acoperișurile au fost avariate în 12. De asemenea, proiectilul a lovit 8 mașini. Vom restaura toate casele cât mai curând posibil. Măsuratori de ferestre și experți în construcții au plecat deja pe șantier. A declarat șeful regiunii Veacheslav Gladkov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*