Ucraina! Bilanț: 198 de morți la mâna prafului de pușcă, dintre care 3 copii, 1115 răniți, dintre care 33 copii

Fața războiului. A treia zi de război, începută de invadatorii ruși, sub bombardamente și explozii, trăiește și ea și apare strigătul ucrainenilor nou-născuți.Ieri în Herson, sub bomboshovi щіí s-au născut doi băieți într-una din maternitățile obla štovanomu din bomboshov vií. Două vieți noi care au deja război în codul lor genetic. A scris ministrul sănătății ucrainean Viktor Liashko.

Noi și ei nu vom uita și nu vom ierta niciodată!Viața merge înainte, naștem copii și nimeni nu ne poate învinge! Incredibil de mândri de medicii noștri! Ești la fel cu armata, securitatea și salvatorii țin incredibil lovitura!

Nici un spital nu s-a închis, toată lumea lucrează și oferă îngrijiri medicale. Nimeni nu s-a speriat și toți privesc cu curaj în ochii dușmanului. Suntem pe pământul nostru! Ne vom proteja familiile. Fiecare la locul lui, cum poate.

Nu m-am gândit niciodată că voi căuta armură medicală. Dar din cauza acțiunilor teroriștilor ruși, care trag intenționat ambulanțe, suntem obligați să facem și asta. Sistemul medical continuă să funcționeze, ministerul din partea lui face posibilul și imposibilul pentru a obține tot ce este necesar în spitale.

Chiar dacă nu este o problemă de război, ci de exemplu COVID-19, care nu a plecat nicăieri, iar pacienții din terapie intensivă au nevoie în continuare de oxigen. Și indiferent cum ocupanții nu se bagă peste noi, încercăm să aducem rapid oxigenul în spitale, să ne ocupăm de transportatori, să asigurăm logistica astfel încât fiecare pacient să primească ajutor, că doar noi suntem și așa trebuie!

Din păcate, conform datelor operaționale, avem 198 de morți la mâna prafului de pușcă, dintre care 3 copii, 1115 răniți, dintre care 33 copii.

Militarii apără țara cu armele în mână, armele medicilor sunt munca dezinteresată. Nimeni nu a fost acasă de trei zile, și nici nu va fi curând. Dar suntem gata și dăm de gol. Glorie Ucrainei! Glorie ZSU!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*