Ultima oră! Putin dă vina pe Șoigu pentru eșecul războiului din Ucraina și vrea să-l demită pentru corupție

Un fost deputat al dumei de stat din Rusia, anunță primele fisuri ale eșecului războiului dus în Ucraina de către armata rusă la comanda lui Vladimir Putin. Serghei Șoigu va fi demis pentru că nu a planificat invazia după placul lui Putin și nu a obținut o victorie în termen scurt, dimpotrivă suferă pierderi mari, invazia trebuia să dureze 15 zile conform unor documente obținute de armata ucraineană. Pentru al elimina se vor folosi surse video de compromitere a ministrului al Apărării, astfel va fi scos țap ispășitor. Anunțul a fost făcut de către fostul deputat al dumei de stat Ilya Ponomarev.

Potrivit ultimelor date de la Moscova, Shoigu a fost numit țapul ispășitor al eșecurilor din Ucraina. Acum vor fi „deschise” corupția și înregistrările în armată. În același timp, concurentul va fi eliminat… A scris Ilya Ponomarev.

Timp de 12 zile Ucraina rezistă în urma invaziei rusești, reușit să se apere chiar dacă marele orașe sunt atacate cu rachete și mor civilii, bărbații stau la rând pentru a se înrola în armată în timp ce peste un milion de conaționali au părăsit țara vecină.

Actele care confirmă că războiul trebuia să dureze 15 zile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*