ATENȚIE! Un lot de brânză este retras de pe piață, acesta conține grăsimi străine

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor informează populația, că în urma verificărilor s-a depistat grăsimi străine în produsul Brânză proaspătă de vacă 5%.

Astfel, S.A. „Fabrica de unt din Florești”, r. Florești, s. Varvareuca, a inițiat procedura de retragere de pe piață și de la clienți a produsului, data fabricării 27.06.22 și data expirării 01.07.22.

Informații utile despre produs:

Denumirea comercială: Brînză proaspătă de vacă 5%

Producător: S.A „Fabrica de unt din Florești”

Lotul: data fabricării 27.06.22 și data expirării 01.07.22.

Motivul retragerii: prezența grăsimilor străine în produs.

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii din domeniul alimentar deținători ai produselor neconforme sunt obligați să le retragă de pe piață și să coopereze cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor pentru sănătatea umană, precum și inducerea în eroare a consumatorului final, prezentate de un produs alimentar neconform.

Operatorii din domeniul alimentar care dețin produse alimentare ce nu corespund reglementărilor aplicabile din domeniul alimentar și care nu au luat măsuri pentru a retrage aceste produse de pe piață sunt pasibili de răspundere juridică.

Persoanele care au procurat aceste produse sunt rugați să nu le consume și să le returneze magazinelor de unde le-au procurat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*