Un potop de sicrie se va întoarce acasă în Rusia. Putin este un bandit. Un bandit tot bandit rămâne

Mihail Hodorkovski, rusul care îl cunoaște bine pe odiosul Vladimir Putin, a cordat un interviu pentru revista The Economist, acesta a declarat duce un război de 20 de ani cu șeful de la Kremlin și acesta nu se va oprit dacă occidentul nu-i dă un răspuns prompt și dur. În mintea lui Putin el duce un război cu America nu cu Ucraina, slăbiciunile șefilor occidentali îl ajută să câștige timp și teren, nu este interesat de pace doar mimează negocierile, dacă cucerește Ucraina, Estonia, Letonia Lituania și Polonia.

Hodorkovski a declarat dacă i se va permite să ia Ucraina, economia Rusiei va continua să se prăbușească ca urmare a sancțiunilor și corupției, nemulțumirea rușilor vor crește.

Mihail Hodorkovski: Un potop de sicrie se va întoarce acasă în Rusia, pentru că războiul de gherilă nu poate fi oprit. Starea de spirit a populației va continua să se deterioreze. Și în 2024 vor fi alegeri”.

Putin a fost crescut de fiorosul KGB care se bazează pe frică și nerespectarea legii și crearea monștrilor cu chipuri umane. În timp ce activa la primăria din Sank Petesburg, în perioadă sovietică a fost redenumit în Leningrad, Vladimir Putin conlucra cu gangsterii care vindeau droguri și ulei, o copie a gangsterilor din Chicago care făceau o contrabandă cu cu whisky.

Occidentalii nu vor reuși să-l înțeleagă pentru că Șeful de la Kremlin nu este un diplomat, doar mimează diplomația și dacă nu i se va riposta cu forță el percepe asta ca o slăbiciune. El este un bandit, dar un bandit tot bandit rămâne, nu se schimbă niciodată indiferent de funcția și conjunctura în care se află.

Putin nu este un sinucigaș, va folosi armele nucleare dacă va fi în pericol să dispară și nu va primi un răspuns pe măsura așteptărilor sale în caz de pericol.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*