Vadim Ceban, șef la ”MoldovaFărăGaz atacă” șefii statului: Luarea deciziilor și asumarea responsabilității este responsabilitatea directă a oricărui lider

Directorul Moldovagaz sau mai bine zis, MoldovaFărăGaz, Vadim Ceban îi răspunde prim-ministrei Natalia Gavrilița și Maiei Sandu, luarea și asumarea responsabilității este responsabilitatea directă a oricărui lider. Această înțepătură vine ca răspuns după ce Maia Sandu a declarat anterior că este responsabilitatea companiei Moldovagaz să negocieze prețul gazului iar Natalia Gavriliță a spus într-o conferință de presă vinovată de situația dată este și Moldovagaz.

Luarea deciziilor și asumarea responsabilității este responsabilitatea directă a oricărui lider! În viața mea, nu m-am gândit niciodată să las responsabilitatea, orice aș face! Va asigur că în situația de azi voi face tot ce depinde de mine să reacționez cât mai profesionist având în vedere toate variabilele!

Anterior Maia Sandu a declarat că responsabili pentru negocierea și cumpărării gazului natural este compania Moldovagaz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*