Vasile Bolea e în Panică! Procuratura Generală a anunțat ieri că va relua investigațiile în cazurile faimoaselor dosare „Bahamas” și „Kuliok”

Bahamistul Vasile Bolea e în panică!“Marele justițiar” socialist își imortalizează, mai nou, semnătura pe un document adresat Consiliului Superior al Procurorilor (CSP).

Foarte bine, e dreptul fiecăruia să o facă când consideră că nu se face justiție, iar cei care nu respectă Legea, trebuie, neapărat, pedepsiți. Doar că în cazul „Iuristului” psrm-st Vasile Bolea adevărata valoare a semnăturii în adresa CSP comportă o semnificație absolut diferită – frica de a fi tras la răspundere penală. Exemplific:

Procuratura Generală (PG) a anunțat ieri că va relua investigațiile în cazurile faimoaselor dosare „Bahamas” și „Kuliok”, pe care le-am făcut publice cu 2 ani în urmă și pe care, intenționat, le-a obstrucționat suspendatul procuror general Alexandr Stoianoglo. Acesta-i adevăratul motiv al semnăturii lui Vasile Bolea!

Deoarece „justițiarul” socialist Vasile Bolea are o predilecție aparte pentru semnăturile sale, i le prezentăm atât lui, cât și cetățenilor noștri, și pe cele puse pe documentele, care confirmă implicarea lui personală în operațiunea de spălare a banilor rusești prin „Bahamas”.

Ce are să ne spună Autoritatea Națională pentru Integritate (ANI) și Procuratura Generală (PG): coincide semnătura lui Vasile Bolea de pe sesizarea în adresa CSP cu semnăturile sale de pe documentele originale de primire a banilor în afacerea rusească „Bahamas” (rog să confruntați anexele de mai jos)?

Pe când o nouă semnătură, Vasile Bolea, poate la ANI și la PG? Apropo, aceleași semnături la ANI și PG să le pună și alți parlamentari bahamiști – Corneliu Furculiță, Pentru Burduja și Vladimir Odnostalco.

Sursa Facebook: Iurie Reniță.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*