VIDEO! 300 de ucraineni au fost omorâți de militarii ruși după ce au fost legați cu mâinele la spate

Agențiile de presă UNIAN și Reuters au publicat imagini apocaliptice din orașul Bucha, care se află la nord-vest de Kiev. Peste trei sute de persoane au fost îngropate în gropi comune după ce au fost ucise de invadatorii ruși. În imaginile publicate se poate vedea zeci de cadavre pe străzi care au fost legate la mâine cu un material alb și împușcate de către ocupanți ruși.

Pe o stradă au fost fotografiate douăzeci de persoane decedate, majoritatea împușcate în ceafă, în cutea unui bloc, lângă bordură șaisprezece persoane au fost găsite decedate, o bărbat a fost ucis în timp ce mergea cu bicicleta pe stradă, alte persoane au fost omorâte în mașina care se află pe o stradă din oraș.
Militarii Ucrainei când au ajuns la fața locului după eliberarea orașului Bucha au găsit iadul pe pământ, orașul era plin de cadavre, rachete și obuze de ne explodate, case și apartamente distruse de inamicii.

Autoritățile ucrainene au îngropat peste două sute optzeci de persoane în gropi comune, printre cei decedați se afla și membrii familiei primarului Olga Sukhenko, care au fost răpiți de criminalii-militari ruși.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*