VIDEO! Avioanele rusești au atacat Belarusul, trei explozii puternici au fost confirmate de locuitorii satului Stolin din Belarus

Avioanele de luptă rusești au bombardat 3 localități din Belarus, pentru a implica țara vecină în războiul cu Ucraina. Ministerul apărării a declarat că aceasta este o provocare de a atrage Belorusia să lupte de partea Federației Ruse. La moment bombardamentele au fost confirmate doar de autoritățile ucraineni, locuitorii satului satului Stolin din Belarus și site-ul livemap.com care urmărește conflictele militare din întreaga lume.

Comandamentul Forțelor Aeriene Ucrainene au declarat că bombardamentele rusești la granița regiunii Rivne și Belarus au vizat așezările Bukhlici, Verkhniy Terebizhiv.

Locuitorii din satului Stolin, din Belarus, confirmă că au auzit 3 explozii în apropiere de Bukhlichi, nu în Kopani, au mai auzit zborul avioanelor.

Polițiștii de frontieră ucraineni spun că avioanele de luptă rusești au decolat din Dubrovytsa Belarus și au lansat rachete din spațiul aerian al Ucrainei peste satele Horodichi și Tumeni către satul Kopani din Belarus.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*