VIDEO! Bătaie de JOC! A cumpărat tractor vechi cu 3000 Euro, autoritățile îi cer 4000 euro pentru devamare

Petru Guzun este un cetățean din raionul Strășeni care a cumpărat la licitație un tractor vechi în sumă de 300 euro din Olanda. La intrarea în Moldova, pentru devamare i sa cerut să achite 4 mii de euro, dar autoritățile îl poartă pe drumuri chiar dacă are toate actele în regulă. În România tehnică agricole este devamată fără taxe exagerate, aprobe nu se achită nimic.

Pe data de 29 decembrie am trecut vama în Moldova, am cumpărat un mini tractor din Olanda la licitație, a dat 3 mii euro pe dânsu. De o săptămână mă poartă pe drumuri nu-l pot devama, deja vor 4 mii euro să-l devamez. La vama mi-a zis că îmi face tranzit să traversez Moldova și în Chișinău să-l devamez, am mers la Industrială și de acolo ma trimis la Botanica. De acolo mi-a zis dute la expertiză și adă din ce an este modelul câți cubi are, am adus și una și alta și nu vor să-l devameze. Expertiza se face pe strada Maria Cebotari.

Deputații dorm sau se prefac că nu știu despre legea prin care socialiștii lui Dodon au anulat-o când erau la guvernare prin care jupoaie fermierii prin taxele de devamare la importul tehnicii agricole.

Pune Like / Distribuie Știrea

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*