VIDEO! Bătălie aprigă între kadîroviți și semaforul Bandera”, „Trei contra unu! Nu e corect”. Cecenii luptă cu culorile semafoarelor din Ucraina

Un clip video a fost postat pe internet în care se poate observa cum soldații ceceni, numiți și ”Kadîroviți” trag cu ardoare într-un semafor, dar nu-l nimerește nici unul.
Clipul a fost postat pe internet chiar de”Kadîroviți” arătânduși ”măiestria” cu care luptă în orașul Harkov din Ucraina. Din clipul video se vede cum trei soldați trimiși de liderul secesionist Kadîrov din așa zisă ”Cecenia” din Republica Georgia, ocupată de Rusia, au luat la ochi un semafor și trag în el, dar nici unul din ei nu-l nimeresc, ceea ce denotă faptul cât de slab pregătiți sunt pentru luptă.

Kadîroviți au fost prezentați ca pe niște luptători musulmani iscusiți, nemiloși care distrug tot în cale lor, dar din clipurile video postate pe internet se poate vedea că doar sunt un mit și o minciună amplificată ani la rând de presă rusă și cea secesionistă cum a prezentat și armata rusă ca fiind a doua, apoi a treia ce mai bună din lume, dar a cam pierdut aproape douăzeci de mii de soldați în războiul pe care îl duc în Ucraina. Ramzan Kadîrov este liderul ”cecen” care este proteja de Vladimir Putin, acesta execută orice îi ordonă liderul de la Kremlin, la începutul războiului a amenințat că distruge în câteva zile Ucraina, dar din primele zile militarii ucraineni au lichidat mâna dreaptă a sloguiului Kadîrov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*