VIDEO! Dinu Plîngău: Cei de la MAI s-au înglodat în minciuni în cazul cu ambulanța oprită în trafic pentru a trece cortegiul demnitarilor.

Dinu Plîngău, acuză milițienii în frunte cu Revenco, de la Chișinău nu au limite în a minți populația, dacă le păsa de viața cetățenilor demitea și sancționa conform legii pe toți subalternii care au pus viața în pericol.

Pe internet a apărut clipul video cu înregistrarea audio în care se aude bine că ambulanța are sonorul pornit, șoferul spune că are pacient. În comunicatul miliției scrie:
La fel, menționăm că, echipajul de ambulanță era în afara unui apel de urgență , fara pacient, iar semnalele speciale de avertizare nu erau puse în funcțiune.

Dinu Plîngău: Cei de la MAI s-au înglodat în minciuni în cazul cu ambulanța oprită în trafic pentru a trece cortegiul demnitarilor. După ce au mințit că ambulanța nu era cu girofarul aprins și nu era în misiune, vedem varianta originală a înregistrării video. Nimic nu poate justifica această minciună a poliției. Nu mai ține de o greșeală care poate fi iertată.

Era suficient să zici: ,,am greșit, ne cerem iertare, viața are prioritate”. E un caz mai mult decât grăitor pentru că e vorba de valorile acestei societăți și de faptul cum însăși poliția sau conducere acestui minister a mințit o societate întreagă. După perla cu judecătorii și procurorii de la Attico, asistăm la o nouă minciună care face ca oamenii să nu mai aibă încredere în instituție. Acum e inutil să ceri cuiva demisia, obrazul deja e prea gros.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*