VIDEO! Echipa de salvatori din Moldova au salvat un Copil de 3 ani, de sub clădirile distruse din Turcia

VIDEO! Echipa de salvatori din Moldova au salvat un Copil de 3 ani, de sub clădirile distruse din Turcia

Echipa de salvatori de la IGSU al Republicii Moldova. care au plecat în misiune în Turcia pentru a ajuta la salvarea persoanelor, prinse sub ruinele blocurilor care s-au prăbușit în urma cutremurului în provincia Hatay, Turcia. Bravii noștri salvatori au găsit și salvat un copil de doar trei ani, care a a stat 4 zile sub dărămături, echipajul de specialiști a folosit utilaje specializate pentru detectarea persoanelor.

Copilul a fost scos de sub resturile blocurilor și înfășurat într-o pătură, apoi a fost pe o targă și transmis echipelor medicale pentru a i se acorda ajutorul medical necesari de către specialiștii.

Președinta Maia Sandu a anunțat pe 6 februarie, despre plecare în Turcia a 50 de salvatori pentru a ajuta la recuperarea persoanelor și lichidarea consecințelor provocate de cutremur. Șefa statului le-a mulțumit salvatorilor pentru curajul și munca care o vor depune în Turcia, pentru a salva viețile oamenilor.

329457150_1419880372091766_1540468582001469587_n-1024x683 VIDEO! Echipa de salvatori din Moldova au salvat un Copil de 3 ani, de sub clădirile distruse din Turcia

Partajează acest conținut:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *