VIDEO! Igor Dodon și-a depus mandatul de deputat. PLEACĂ din Politică?! Va conduce o o organizație de afacere

Astăzi am avut ședința Executivului politic al PSRM. Vreau să vă anunț: 1. am luat decizia ca la Congresul PSRM să fie introduse modificări în statutul partidului, pentru ca partidul să fie condus de un organ colegial. Dacă se vor vota, peste două luni, nu va exista funcția de președinte al PSRM, va fi organ Executiv, care va alege un secretar. Am propus să fie 5 membri al organului Executiv. Colegii mi-au propus să fiu președinte de onoare al PSRM, vom vedea. Nu plec din partid, rămân în echipă, pentru a asigura revenirea PSRM la guvernare”, a anunțat Dodon.

Vor fi introduse modificări și în programul partidului, cu accent pe „interesele naționale și ale poporului”. Deciziile urmează a fi aprobate în data de 18 decembrie, când se va desfășura Congresul Partidului Socialiștilor.

„Nu vom pune acces pe interesul geopolitic, dar pe mesaje ce țin de interesul național: păstrarea tradițiilor și interesului naționl”, a menționat Dodon.

A treia decizie anunțată de Dodon este că renunță la funcția de deputat în Parlament.

„Am acceptat propunerea care mi s-a făcut, să conduc noua organizație – Uniunea Oamenilor de Afaceri moldo-ruse, care a fost înregistrată în luna iunie la Chișinău. Fondator al acestei organizații, din partea Federației Ruse, este Asociația Oamenilor de Afaceri „Delovaya Rossia”, care are 7000 de membri și cifra de afaceri – peste 40 miliarde de dolari”, a menționat Dodon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*