VIDEO! IGOR GROSU: Ion Ceban a revenit la starea lui de Megafon, irascibil, agresiv și așa mai departe. Îl depășește situația din urbă legat de traficul rutier, construcții ilegale, construcțiile în spațiile verzi

Președintele Parlamentului, Igor Grosu a declarat la TV8, despre Ion Ceban că îl depășește situația din muncipiul Chișinău și nu face față traficului rutier, parcărilor, construcțiilor ilegale inclusiv în spațiile verzi de aia a devenit atât de irascibil și agresiv.

Eu cred că dumnealui a venit la starea lui firească, până acum el juca un rol de un politician cumpătat, liniștit, o alură social-democartă. Acum el a revenit la starea lui de Megafon, irascibil, agresiv și așa mai departe.

Cred că cineva… Cineva a spus că a intrat în campania electorală eu nu cred că a intrat în campania electorală, pur și simplu îl depășește situația din urbă legat de traficul rutier, construcții ilegale, construcțiile în spațiile verzi și așa mai departe.

Presiune pe el este dublă, când spun dublă mă refer pe de o partea opoziției dar este și presiune din partea echipei care la susținut care așteaptă, a avut niște speranțe să construiască niște sinicurisme, contracte cu primăria. Toate astea sau adunat și din când în când mai răbufnește din ipostaze mai puțin…

Am votat în sfârșit în a doua lectură… nu o să mai poată domnul primar să tolereze sau se facă că nu vede atunci când se construiește în spațiile verzi, parcuri. Deja legea este.

Aici e tot dezmățul dezmățului asta e primăria, Valea Trandafirilor, La Izvor, Botanica spre aeroport. Aici e dezmățul pentru că aici sunt interesele mari, prețurile mari.

Pune Like / Distribuie Știrea

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*