VIDEO! Maia Sandu: Există oameni care ne susțin în continuare și le mulțumim. Nu putem să facem minuni peste noapte, nu avem o baghetă fermecată dar suntem oameni cinstiți și o să muncim zi de zi

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a participat la o emisiune de la postul public de televiziune, unde a declarată că sunt oameni care o susțin, chiar dacă nu are o baghetă magică v-a munci zi de zi pentru binele cetățenilor.

Există oameni care ne susțin în continuare și le mulțumim foarte mult în pofida faptului că nu am reușit să facem minuni peste noapte am spus asta și în campania electorală. Nu putem să facem minuni peste noapte, nu avem o baghetă fermecată dar suntem oameni cinstiți și o să muncim zi de zi să schimbăm lucrurile în bine.

Există și o parte din oameni care au așteptat ca lucrurile să se îmbunătățească mai repede sau care sunt supărați de creșterea tarifelor la gaze. Un lucru pe care noi nu putem să-l influențăm foarte mult, pentru că trebuie să recunoaștem, creșterea prețurilor la gaze au luat-o razna.

Dacă ați văzut și ieri și astăzi sunt niște prețuri foarte mari pe piața europeană, internațională și asta nu are cum să nu ne afecteze pe noi.

Sigur, guvernul a venit cu anumite compensații, alocat peste un miliard de lei ca să-i ajute pe toți, în special pe cei care au bani puțini, e clar că asta deranjează oamenii sau creșterea prețurilor la alte produse, Iarăși vine din această criză globală care a venit de la pandemie și s-a transformat într-o criză economică.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*