VIDEO! Natalia Morari se întoarce cu o emisiune nouă. Se pregătește de alegeri prezidențiale din 2024?

Jurnalista Natalia Morari reveni pe micile ecrane cu un proiect nou de televiziune și o emisiune politică nouă care va fi difuzată pe canalul său de YouTube. Emisiunea produsă și moderată de Morari va veni și cu un format nou, care va include on sondaj în timp real.

Natalia Morari este fondatoarea companiei Media Sapiens, care a gestionat și postul TV8, dar în urma aflării despre relația sa cu fugarul Veaceslav Platon, a fost nevoită să dimensioneze și să renunțe la emisiune Politica pe care o modera. Câteva săptămâni mai târziu jurnalista a postat pe facebook ca afost exclusă abuziv de la conducerea TV8. În mediul online și tv de câteva luni există zvonuri că Platon, iubitul Natalie Morari vrea să lanseze dou canale tv, cei doi nu au făcut nici o declarație pe această temă.

Nata Albot a făcut dezvăluiri care a intrigat multă lume, a declarat la emisiune online moderată de Dorin Galben, că Natalia Morari spera ca Maia Sandu să piardă alegerile prezidențiale, iar Igor Dodon să câștige apoi în 2024 ea să candideze și să câștige funcția de președinte al Republicii Moldova.

Natalia Morari: Prieteni, vreau să vă anunț o noutate legată de viața mea profesională, foarte curând voi reveni în media, așa cum am promis.

Știu că nu va fi simplu. Dar când am făcut eu lucruri simple? Felul meu de a fi nu a fost niciodată comod în această profesie, mai ales pentru mine, pentru că nu am căutat simplitatea și confortul, dar provocările, am vrut să fac lucruri interesante pentru publicul meu, chiar dacă uneori asta a atras controverse și critici, uneori întemeiate, alteori prostești, chiar atacuri sub centură.

După o pauza destul de lungă, sunt mai pregătită și mai hotărâtă ca oricând să vin cu un nou produs media profesionist; este modul meu de a renaște profesional, așa cum am făcut-o deja de atâtea ori în viață. Voi lansa acest nou proiect pentru cei care vor o emisiune incitantă și interactivă, în care telespectatorii sa aibă posibilitatea nu doar sa asculte ce spun alții, dar și să intervină în dezbaterile din platou.

În ceea ce ține de partea mai formală a evoluției proiectului meu, vă anunț că astăzi compania mea de producție televizată Media Sapiens, fondată în 2013, a anunțat tender pentru plasare la TV a noului proiect media pe care îl voi lansa în scurt timp. Emisiunea va fi o producție exclusivă a companiei Media Sapiens, în colaborare cu una dintre cele mai mari case de producție de pe piața din Republica Moldova, pentru canalul meu de YouTube. Emisiunea va avea și o noutate pentru piața media din Republica Moldova. În premieră pentru țara noastră, o emisiune va testa în timp real reacția unui eșantion sociologic reprezentativ de cetățeni la diferitele teme dezbătute, astfel ca vom cunoaște în fiecare emisiune ce cred cu adevărat oamenii despre ceea ce se discută în platou și vom putea să le oferim răspunsurile așteptate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*