VIDEO! O tânără este călcată în picioare de un Cal condus de un Polițist. Tinerii s-au adunat în parcurile pentru a se bucura de vremea însorită și caldă

Poliția atacă oamenii dintr-un parcul Bois de Cambre, Bruxelles, Belgia, aceștia au folosit spray de piper, tunuri de apă, bastoane și cai împotriva oamenilor adunați în parc la aer liber.
Mai multe persoane au suferit răni, inclusiv o tânără a fost rănită grav. Tânără a fost doborâtă de un cal galopant în timp ce se află în picioare.
Tinerii s-au adunat în parcurile din Bruxelles în această săptămână pentru a se bucura de vremea neobișnuit de însorită și caldă, în ciuda restricțiilor corona virusului care limitează întrunirile exterioare la patru persoane.

Aerul proaspăt și lumina soarelui sunt printre cele mai importante lucruri pentru a ne asigura un sistem imunitar sănătos, iar mai multe studii au arătat că transmiterea în aer a SARS-CoV-2 în aer este foarte puțin probabilă. În plus, UVC în lumina soarelui ucide SARS-CoV-2. Un studiu a constatat că a redus virusul viu cu 99,7% în 30 de secunde. Scrie autorul clipului postat pe youtube.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*