VIDEO! Olena Zelenska îi mulțumește președintei Maia Sandu și R. Moldova pentru prietenia și ajutorul oferit refugiaților ucraineni

Olena Zelenska, soția lui președintelui Ucrainei, Volodymyr Zelensky, îi mulțumește președintei Maia Sandu și R. Moldova pentru prietenia și ajutorul oferit refugiaților ucraineni. Olena Zelenska a postat un clip video în care mulțumește țărilor care le-au oferit ajutor și consideră Republica Moldova ca fiind o țară prietenă și de nădejde. Președinta Maia Sandu a vizitat mai multe centre de refugiați oferindu-le ajutor umanitar alături de toți moldovenii care au donat produse alimentare, haine, produse de igienă și i-au adăpostit în casele lor.

„La război fiecare zi este ca viața. Copiii noștri obișnuiau să adoarmă la sunetele exploziilor.Dar vă întreb: nu vă obișnuiți cu războiul! Pentru că nu se poate în secolul XXI în Europa să te obișnuiești cu faptul că copiii adorm la sunetele scoicilor și nu știu dacă vor mai fi vii mâine. Nu te poți obișnui cu mormintele frățești, în care se transformă orașe pașnice. Războiul în Ucraina este un război în pragul casei tale. Stai deschis, rămâi sensibil. Rămâi de partea păcii și a umanității. Atunci victoria Ucrainei va fi victoria ta! „Cu astfel de cuvinte am adresat astăzi Europei și lumii, spectatorilor și participanților la grandíoznogo Vidov щаa – maraton internațional caritabil Salvați Ucraina.

A fost auzit de întreaga planetă – concertul a fost retradus de peste 20 de țări. Maraton pentru Ucraina, lumea unită și vedetele ucrainene. Țara noastră are cu adevărat întreaga lume înconjurată în jurul ei chiar acum.Un singur videoclip de mulțumire am adresat la acest concert primei doamne din toată lumea. S-au alăturat instantaneu frontului informațional – zilnic spun adevărul despre războiul din Ucraina, iar în statele lor acceptă cu căldură femeile și copiii ucraineni.

Acesta este un mulțumesc tuturor prietenilor noștri care iau durerea noastră ca pe a lor.Concertul de astăzi este o altă contribuție la victoria noastră: a strâns fonduri pentru ajutor umanitar pentru Ucraina. La astfel de evenimente se simte mai ales: țara noastră protejează acum pacea nu doar pentru ea, ci și pentru întreaga lume. E bine ca lumea înțelege asta. A scris Olena Zelenska.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*