VIDEO! Orașul Horenka a fost ras în totalitate de pe fața pământului. Imaginile filmate cu drona.

Orașul Horenka situat la o distanță de 26 de km de Kiev a fost bombardate și distruse în totalitate de către militarii ruși în încercarea de a ocupa capitala Ucrainei, toate aceste au fost făcute la ordinul lui Vladimir Vladimirovici Putin. La Horenka au fost uciși doi jurnaliști iar corespondent a fost rănit de la Fox News după ce mașina lor a fost atacată de forțele ocupante..

Într-un clip video filmat cu drona se poate vedea cum 90% din case sun distruse în totalitate și nu mai pot fi locuite sau reparate. După retragerea trupelor rusești a fost posibil fă fie descoperite atrocitățile comise de către ocupanți care acum se îndreaptă spre Nord și Sud-Estul Ucrainei unde potrivit lui Volodymyr Zelensky urmează un atac de proporții mari.

În Horenka au murit sute de oameni, casele au fost distru din temelii, blocurile de locuit au fost bombardate până au luat foc și distruse, hambarele, magazinele, afacerile, stațiile de alimentare cu petrol, școli, grădinițe, au fost rase de pe fața pământului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*