VIDEO! Părintele Necula: Maia Sandu, care pe mine personal mă uimește. Gentilețea. De foarte multă vreme nu am văzut un astfel de om.

Această Maia Sandu, care pe mine personal mă uimește. Gentilețea cu care se mișcă printre ei, hainele abordate, atitudinea pe care o are, de genul <>. Nu am văzut de mult, de foarte multă vreme nu am văzut un astfel de om. Cred că tinerii din Moldova ar putea să învețe din tinerețea ei”, a spus Părintele Constatin Necula, despre Maia Sandu, președintele Republicii Moldova

“Țin foarte mult la diaspora românilor moldoveni din Occident. Sunt frumoși tare, să-i vedeți la Liturghie când vin, după cum își fac cruce îi cunoști. Sunt oameni care au înfruntat răul. Noi am început să uităm că am răul la noi în casă, am uitat de unde venim. La mesele comune, parohiile comune, părerea mea este că Biserica a făcut deja Unirea cea Mare. Eu am prins câteva sărbători peste hotare în care românii din România, cu românii din Bucovina, din Cernăuți, erau împreună cu toții”, a spus părintele.

Pune un Like / Distribuie Știrea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*