Video! Pentru Sex oral în Rusia, doi bloggeri vor primi un an de închisoare

Judecătoria Zamoskvoretsky a arestat vineri bloggerul tădjik Ruslan Bobiev și prietena sa Anastasia Chistova pentru 10 zile.

Ambii au fost reținuți cu o zi înainte pentru o împușcătură sfidătoare, imorală, la Catedrala Sfântul Vasile cel Fericitul. Bloggerul din această poză pozează pe fundalul templului, iar Chistova într-o jachetă cu inscripția „poliție” stă în genunchi în fața lui, îngropându-și fața în stomac.

După cum a fost comunicat corespondentului „RG” în serviciul de presă al instanței Zamoskvoretsky din Moscova, Babiev a fost găsit vinovat în conformitate cu partea 1 a art. 19.3 din Codul administrativ al Federației Ruse – în nesupunere față de ordinul legal al unui ofițer de poliție. I s-a atribuit o arestare administrativă pentru 10 zile și o amendă de 5 mii de ruble.

După îndeplinirea mandatului, printr-o decizie judecătorească, bloggerul va fi expulzat din Federația Rusă. Anastasia Chistova a fost, de asemenea, condamnată la 10 zile de arestare. Cu toate acestea, cazul nu se poate limita la această pedeapsă – materiale despre trucul bloggerului au fost trimise Comitetului de anchetă pentru a rezolva problema inițierii unui caz penal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*