×

VIDEO! Potlogarii aduși de Tauber, la protest, au rupt imagini cu Maia Sandu și au dansat pe ele, lăsând în urmă mizerie

VIDEO! Potlogarii aduși de Tauber, la protest, au rupt imagini cu Maia Sandu și au dansat pe ele, lăsând în urmă mizerie

Astăzi în municipiul Chișinău, a avut loc un protest organizat de ”Clanul Șor” în frunte cu Marina Tauber. Ca de obicei au fost aduși oameni nevoiași, dar și oameni fără un pic de cultură, care nu știu cum să se comporte în public.

Partidele pro ruse pe acest lucru doar mizează, pe lipsa de cultură și sărăcia oamenilor, îi manipulează, le mai fură miliarde de lei, le vând la magazine produse alimentare expirate ca să obțină voturi.

Un grup de ”potlogărițe și potlogari” au adus mai multe imagini cu Președinta Maia Sandu, pe care le au rupt și au dansat pe ele, dar nu le au strâns de pe jos, și au arătat lipsa de cultură în capitală și au plecat vedete ale prostiei la ele în localitate.

Aceste persoane dacă ar pune mâna pe o carte și ar mai găsi un loc de muncă, nu ar mai avea timp să meargă la proteste organizate de șarlatani în timpul zilelor de lucru, în timp ce oamenii lucrează atât în sate cât și în orașe, care achită impozite și taxe, din care sunt achitate ajutoarele sociale pentru leneșii care se vând pe doi bani.

Au venit să protesteze, cerând achitarea facturilor de către guvern. Guvernul a compensat o parte din facturi. Pentru a compensa în totalitate facturile de către Guvern, aceste personaje ar trebuie să lucreze și să achite taxe și impozite la stat, nu să danseze ca în bordelurile în care își petrec nopțile, fugarii care au furat acest stat de miliarde de lei.

Din nefericire societatea moldovenească are oameni care preferă să stea degeaba, să se vândă pentru câțiva lei și un kg hrișcă, de de cât să muncească.

Înainte de a cere ceva de la țară, întreabă-te ce ai făcut tu pentru țara ta!

Publică comentariul