VIDEO! Provocare separatistă: Dronă kamikaze atacă elicopter în regiunea transnistreană

VIDEO! Provocare separatistă: Dronă kamikaze atacă elicopter în regiunea transnistreană

Într-o nouă escaladare a tensiunilor din regiunea transnistreană, regimul separatist de la Tiraspol a publicat imagini video șocante, care arată momentul în care o dronă kamikaze lovește un elicopter, cauzând o explozie violentă și distrugerea aparatului de zbor.

Conform informațiilor obținute, drona a fost văzută atacând elicopterul, care se afla în paragină, iar explozia puternică care a urmat a fost vizibilă chiar și cu ochiul liber, conform rapoartelor.

Această acțiune agresivă este doar una dintr-o serie de tentative de destabilizare perpetuate de regimul ilegal de la Tiraspol. Conde.md aduce în atenție că aceste incidente au avut loc sub steaguri false, cu insinuări că ar fi fost atacate de autoritățile de la Kiev sau Chișinău, în încercarea de a manipula opinia publică.

Analizele preliminare arată că aceste provocări sunt orchestrare de la Kremlin și sunt executate de către diversioniștii FSB de la Tiraspol, cu scopul de a induce panică și confuzie în rândul cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

În ciuda acestor evenimente tensionate, autoritățile de la Chișinău și Kiev au negat orice implicare în incident și au îndemnat cetățenii ambelor state să rămână calmi și să nu intre în panică. Tensiunile rămân ridicate în regiunea transnistreană, iar comunitatea internațională urmărește îndeaproape evoluțiile.

Partajează acest conținut:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *