VIDEO! Rusia a început lupta pentru Donbas. Este iadul pe pământ, sute de obuze au atacat estul Ucrainei

Ieri seara, Rusia a început lupta pentru Donbas, în mai multe clipuri video postate pe canalile de Telegram, se poate vede cum sute de obuze atacă orașul Kerson, tot aseară a fost atacat și orașul Nikolaev. Alexei Arestovici a decalarat că în lupta de ocupare a Donbasului sunt antrenați circa 40.000 de militari ruși. Până acum rușii au reușit să ocupe satul Kremenaia, această poziție le oferă un avantaj de a ataca orașul Sevorodonețk.

Militarii ruși au atacat localitățile Popasna și Rubjine unde au murit mai mulți civili. Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a declarat că a început iadul pentru regiune de est a țării sale, dar indiferent de căți de mulți soldați va trimite Rusia, ucrainenii vor lupta până la capăt.

Kremlinul și-a retras militarii din regiune Kiev pentru ai mobiliza în partea de sud est a Ucrainei, o parte din ei încă se reabilitează după măcelul pe care l-au executat în Bucia și alte suburbii a capitalei Ucrainei, dar mulți ocupanți au fost realocați în est. Vladimie Putin vrea o victorie cât de mică nu ar fi, până pe 9 mai pentru a sărbători și a arăta poporului rus că el este un învingător.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*