VIDEO! Rușii atacă orașul ODESA cu rachete. Un bloc de locuit a fost bombardat

Azi 23 aprilie 2022, militarii ruși au atacat orașul Odesa cu șase rachete în încercarea de a crea panică și al cuceri. Rachetele au atacat zonele rezidențiale, în urma exploziilor un bloc a fost distrus, mai multe mașini au ars, o persoană a fost omorâtă, alta rănită, informația a fost confirmată de ministrul ucrainean de interne. Atacul a avut loc la ora 15:00, mai multe rachete au fost lansate de ocupanți, unele majoritatea rachetelor au fost doborâtă de militarii ucraineni, în oraș sună alarma în continuu.

Din clipurile postate pe canalele de telegram, se poate vedea cum o rachetă zboară deasupra orașul Odesa, câteva clipe mai târziu lovește orașul.

General maior, rus, Rustam Minnekaiev a declarat ca Rusia va trece la etapa a doua al războiului, urmând să atace sud-estul Ucrainei și să facă joncțiune cu Transnistria urmând să o ocupe.

Anterior mai mulți lideri de opinie și politice declarau că Republica Moldova nu este în pericol de a fi atacată și ocupată de Rusia, acțiunile Moscovei arată că acești lideri nu au avut dreptate și se apropie tot mai mult de statul nostru prin atacuri barbare în Ucraina.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*