VIDEO! Se Rupe PSRM. Alexandr Usatîi împreună cu un grup format din circa 20 de socialiști își suspendă activitatea de membri în PSRM

Fostul deputat Alexandr Usatîi împreună cu un alt grup format din circa 20 de socialiști din Bălți își suspendă calitatea de membri ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM). Motivul invocat este dezacordul numirii lui Alexandr Nesterovschi, care este și candidatul socialiștilor la Primăria Bălți, în calitate de lider al organizației teritoriale a PSRM. Scrie replicamedia.md.

Declarația a fost făcută în seara zilei de 5 noiembrie de fostul deputat și fost lider al organizației PSRM Bălți Alexandr Usatîi, consilierul municipal Veaceslav Zelenețchi – ambii sunt membri în consiliul republican al PSRM, și un membru al comisiei de revizuire a partidului, Iurie Goncearuc.

Motivul principal unei asemenea decizii a fost dezacordul privind numirea lui Alexandr Nesterovschi în funcția de președinte al organizației teritoriale PSRM Bălți, calificând-o una nelegitimă.

„Eu am avertizat conducerea partidului că nu este genul de persoană capabilă să consolideze partidul și să atragă în el oameni cumsecade”, a declarat fostul deputat.

Mai mult, Alexandr Usatîi a adăugat că patru membri ai acestei structuri nu au fost invitați la ședința consiliul organizației locale din luna iulie, dintre care trei sunt membri ai consiliului republican al partidului.

„Eu am sperat că conducerea partidului îți va recunoaște greșeala și vor fi unele modificări”, a mai punctat Usatîi.

Veaceslav Zelenețchi a susținut, de asemenea, declarația. Aceștia au menționat că au semnalat poziția lor față de Alexandr Nesterovschi conducerii partidului, dar nu au fost auziți. Prin urmare, au decis să-și suspende acum calitatea de membri ai PSRM.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*