VIDEO! Serviciile ucrainene susțin că FSB a minat instituții din Donețk. A luat foc gazoductul prieteniei

Noapte fierbinte în estul Ucrainei. Potrivit Serviciilor de Securitate Ucrainene susțin că dețin informații despre minarea unor instituții din Donețk, între timp gazoductul prieteniei de lângă Luhansk arde.

Gazoductul ,”Prietenia” de lângă Luhansk arde, separatiștii declară că Kiev a provocat incidentul, Kiev spune că FSB și separatiștii pro-ruși fac provocări.

„Serviciul de informații militare al Ucrainei are informații cu privire la minarea unui număr de obiective de infrastructură socială în Donețk de către serviciile speciale ruse pentru a le arunca în aer”, se arată în mesajul transmis pe pagina de Twitter în engleză a spionajului militar ucrainean.

Aceste măsuri vizează destabilizarea situației din teritoriile ocupate temporar ale statului nostru și crearea temeiurilor pentru acuzarea Ucrainei de acte teroriste

Serviciul de Informații pentru Apărare al Serviciului de Securitate de Stat al Ucrainei îi îndeamnă pe locuitorii din Donețk să nu părăsească casele și să nu folosească transportul public. 18 februarie 2022

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*