VIDEO! Strigător la CER, un preot a oferit o icoană unui General rus pentru a avea succes în genocidul pe care îl comit în Ucraina

Biserica rusă nu încetează să ne uimească negativ, un Preot a oferit o icoană unui general rus pentru a ”ajuta” la cucerirea Ucrainei. Biserica rusă este o ramură a agenturii KGB-iste care participă la genocidul din țara vecină unde sunt omorâți copii, bătrânii, femei și bărbați. Biserică rusă niciodată nu a îndemnat la oprirea războiului, dimpotrivă a îndemnat și susținut războaiele lui Putin, chiar sinistrul agent KGB Kiril din fruntea bisericii a stropit cu aghiazmă tancurile. Vă relatăm discursul generalul rus din biserică:

Generalul rus: ”Vă mulțumesc pentru acest dar, vreau să vă aduc la cunoștința dumneavoastră și a celor prezenți că armată îndeplinește toate ordinile, nu tot merge așa de repede după cum s-ar fi dorit, asta pentru că naziștii se ascund în spatele civililor, bătrânilor, femeilor și copiilor , amplasează pozițiile de tragere în grădinițe școli, case de locuit, noi mergem spre obiectivul nostru pas cu pas și victoria va fi a noastră, icoana aceasta va proteja armata rusă și ne va duce spre victorie”.

Biserica trebuie să îndemne oamenii la pace, credință, milă, bunătate, împăcarea oamenilor și popoarelor să se implice activ în soluționarea conflictelor și războaielor.

Până la moment 85 de copii au murit și peste 100 sunt răniți în urma atacurilor rusești din Ucraina.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*