VIDEO! Tinerii ruși stau la rând să cumpere lenjerie intimă. Cozi pentru mâncare cu rația de la soldați

Locuitorii Federației Ruse stau la rând să-și cumpere lengerie intimă de la un magazin de firmă englez ca urmare a retragerii de pe piață rusă. Oamenii își cumpără rezerve de chiloți, sutieni, ciorapi, absorbante, lame de ras, haine, telefoane, calculatoare.

În alt clip apărut pe internet în zonele ocupate de armată rusă, oamenii stau la rând așteptând mâncare și medicamente, În clipul video se poate vedea cum locuitorilor țării vecine și se oferă salam cu rația, mai exact câte două bucăți și sunt întrebați dacă au pâine, ei răspund că nu. Oamenii se plâng că nu au insulină, lipsa medicamentelor le pune în pericol viața.

Armata rusă aplică aceeași metodă ca în Uniunea Sovietică unde se oferea mâncare cu rația și pentru a putea fi obținute trebuia oamenii de rând trebuia să se trezească și la ora patru dimineața. Visul lui Vladimir Putin este de a reface Rusia mare în fostele granițe ale Uniunii Sovietice.
Speriați de lipsa mărfurilor de calitate rușii fac cozi interminabile la fiecare magazin care vinde marfă produsă în afara țării lor ca urmarea retragerii a marilor companii.

Rubla sa devalorizat în urma sancțiunilor impuse de SUA și țările Uniunii Europene după ce Vladimir Putin a ordonat armatei să atace Ucraina. Cele mai mare companii din lume părăsesc și refuză să vând produsele lor în Federația Rusă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*