Video! Troiene de peste 2 metri la Congaz, mai mulți bărbați încearcă să scoată un autoturism de sub zăpadă

Video! Troiene de peste 2 metri la Congaz, mai mulți bărbați încearcă să scoată un autoturism de sub zăpadă

Drum blocat în Sudul Moldovei, zăpada atinge 2 metri înălțime, intervenție dificilă pentru deblocare

Republica Moldova, 27 noiembrie – Ninsorile abundente care au avut loc recent au creat haos pe drumurile din Sudul Republicii Moldova, unde un strat imens de zăpadă, ajungând la 2 metri înălțime, a blocat traficul. Un exemplu elocvent al acestei situații este segmentul de drum dintre satele Congaz și Svetlâi.

În imagini video surprinse în această zonă, trei bărbați încearcă cu dificultate să dezăpezească un autoturism care a fost acoperit până peste acoperiș de stratul gros de zăpadă. Eforturile acestora ilustrează provocările semnificative cu care se confruntă locuitorii în fața ninsorilor masive.

Situația este deosebit de critică în imediata apropiere a traseului național M5 Chișinău – Cimișlia – Giurgiulești, în UTA Găgăuzia, unde troienele de zăpadă amenință să perturbe complet circulația.

Autoritățile sunt mobilizate pentru a face față situației, dar condițiile dificile fac intervenția să fie o provocare. Se recomandă șoferilor să evite deplasările în aceste zone până când condițiile meteorologice și drumurile vor permite circulația în siguranță.

Partajează acest conținut:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *