VIDEO! Un moldovean a furat actele unei femei din Ucraina și ia cerut a 500 de dolari pentru transport

Un caz terifiant a avut loc săptămână trecută în capitală, un bărbat cetățean al Republicii Moldova s-a dat drept voluntar care ajută la transportarea refugiaților din Ucraina, contra unei sume de bani.

Bărbatul a fost contact pe rețelele de socializare de către refugiată din Ucraina pentru a o ajuta să se deplaseze de la din țara vecină în R. Moldova, pentru transport i s-a cerut 200 de dolari americani, ambii au fost de acord cu această sumă.
Bărbatul viclean nu făcea voluntariat dar profita de tragedia locuitorilor din țara vecină, când a ajuns cu femeia refugiată în Chișinău, acesta ia cerut 500 de dolari, femeia a refuzat să achite, acesta ia luat pașaportul și a refuzat să îl returneze până nu primește banii ceruți. Deși refugiata ia spus că nu are de unde să-i achite suma exagerată și că are copil bolnav, hoțul refuza să-i returneze actele în timp ce toată scena era filmată.
Pe 19 martie femeia l-a telefonat sub pretextul să-i ofere banii ceruți, la întâlnire a venit cu câțiva cunoscuți care văzând că refuză returnarea actelor au telefonat la 112, la fața locului a venit poliția și l-au reținut pentru 72 de ore.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*