VIDEO! Un preot de la Orheiul Vechi justifică războiul și face propagandă în favoarea Rusiei, fără să-i pese că mor creștini

Un preot de la Orheiul Vechi susține războiul declanșat de Federația Rusia la ordinul lui Putin în Ucraina fără a ține cont că-l slujește pe Dumnezeu nu pe Diavol. Fața bisericească susține și îndreptățește omorurile executate de militarii ruși dând vina pe Ucraina că s-a ”dus sub” Statele Unite al Americii.
Așa zis predică era spusă chiar în fața refugiaților ucraineni fără a se gândi că aceștia trec printr-o tragedie imensă și au fugit din cauza genocidului.

Slujitorul Bisericii probabil a uitat porunca a șasea: SĂ NU UCIZI.
„Oricine urăște pe fratele său este ucigaș de oameni”

În clipul video se poate auzi un bărbat cum îi spune:

Părinte, îmi pare rău dar noi aici ar trebuie să luptăm pentru PACE!

Preotul sa arătat nedumerit și a exclamat: Pentru pace?
Apoi a încercat să țină o povață dar s-a pierdut în gânduri și nu a reușit să justifice acțiunile sale.

Bărbatul: Părinte oamenii mor acolo (nr. Ucraina), înțelegi? Oamenii mor, copii sunt uciși. Părinte orice om moare este un păcat că se omoară. Crede-mă că ceea ce se întâmplă și ce face Putin împreună cu Patriahul Kiril al vostru este mare păcat. Crede-mă este cel mai mare păcat.

După 40 de zile de război Mitropolitul Vladimir al Republicii Moldovei cu supunerea canonică la Moscova a declarat că ceea ce se întâmplă în Ucraina este război și cere încetarea lui.

Conde.md nu îndeamnă la război, ură sau propagandă care să justifice crimele din Ucraina, din potrivă condamnă acest război și îndeamnă să vă informați corect și să ajutați oamenii de bună credință care fug din calea urgiei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*