VIDEO! Un procuror a fost legat de gât și târât cu mașina

În regiunea Kurgan, a existat o tentativă de ucidere a procurorului adjunct al districtului Dalmatovsky Dmitri Dedulu. Acest lucru a fost raportat către Znak.com de surse ale forțelor de ordine.

Potrivit acestora, pe 13 octombrie, între orele 4:25 și 5:25, în satul Graviiny, raionul Kataysky, în parcarea cafenelei Svetlana, un bărbat a atacat-o pe Dedula. După cum se precizează în certificatul Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse pentru districtul Kataysky (disponibil pentru Znak.com), la început a avut loc o ceartă între ei, bărbatul l-a bătut pe ofițerul de securitate, lovindu-l în cap, cadavru. și picioare, apoi și-a aruncat în jurul gâtului un laț format dintr-un cablu de remorcare, al cărui capăt liber l-a legat de mașina „Lada Vesta”, apoi a urcat în mașină și a plecat.

Filmările CCTV arată că, după ce l-a târât pe procuror de-a lungul drumului câțiva metri, bărbatul s-a oprit și a coborât din mașină.

Motivele ceartei sunt necunoscute.

Poliția a luat cunoștință de crimă câteva zile mai târziu. Pe baza incidentului, a fost inițiat un dosar penal în temeiul părții 3 a articolului 30 din Codul penal al Federației Ruse, partea 1 a articolului 105 din Codul penal al Federației Ruse („Tentativa de omor”). Pe 18 octombrie, materialele au fost transferate Departamentului de Investigații al Comitetului de Investigații al Federației Ruse pentru Regiunea Kurgan. 

Amanzhol Sautbayev, 37 de ani, șeful fermei Kurgan, a fost reținut sub suspiciunea unui atentat la viața procurorului adjunct al districtului. După cum a declarat serviciul de presă al Tribunalului Districtual Kataysky pentru Znak.com, pe 20 octombrie, lui Sautbayev i sa acordat o măsură de reținere sub formă de arest la domiciliu. Ancheta a insistat asupra plasării bărbatului în arest. Acum, procuratura a făcut recurs împotriva acestei hotărâri judecătorești: forțele de securitate intenționează să ceară arestarea lui Sautbaev.

Motivele conflictului care a avut loc între Sautbaev și Dedulia nu sunt încă cunoscute. Amanzhol Sautbayev crește de câțiva ani bovine de lapte și produce lapte crud. Ferma lui este situată în satul Koryukovo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*