VIDEO! Maia Sandu AJUTĂ-NE! Diaspora din Londra cere să fie ajutată să revină acasă. De 5 ori li s-a anulat zborul, în doar 8 zile. Ajutați-ne, stăm de zile întregi în aeroport cu copii mici în brațe, dar compania WizzAir nu ne oferă alt zbor

Astăzi, 18 decembrie, moldovenii din Marea Britanie nu pot reveni acasă din cauza că zborul, operat de compania WizzAir, de la ora 15:30, a fost amânat până la ora 23:00, ora Angliei, apoi câteva minute mai târziu a fost anulat. Printre pasageri se află și copii minori, de doar câteva luni care plâng în brațele mamelor obosite ce nu pot ajunge acasă. Unii pasageri sunt deja la a cincea anulare a zborului în doar 8 zile.

Managerii companiei nu vor să vină în fața moldovenilor cu explicații, după ce a fost anulată cursa Luton – Chișinău, mai târziu au venit niște angajați care au strigat la moldoveni, au râs de ei, au încercat să-i scoată din aeroport. Moldovenii au început a protesta, să strige:

Vrem acasă, vrem alt avion spre casă, nu vrem să stăm în Anglia, vrem în Moldova!

Pasagerii roagă expres ca președinta Maia Sandu, Prim-ministra Natalia Gavrilița și toți politicienii să se implice pentru aducerea moldovenilor acasă.

UPDATE: La ora 00:40 (ora Londrei), un moldovean a găsit o butelie cu câțiva litri de apă, a venit sa ofere la femeile cu copii, pentru a putea hrăni pruncii, desigur a servit și copii, apă fiind oferita cu rație. Precizăm că la ora aceasta, toate magazinele și localurile din sala de așteptare sunt închise, wizzair nu a oferi nici măcar apă.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*