VIDEO! Vasile Bolea: Cine a câștigat alegerile cu Fake News? Voi! Eficiență zero. Nota 2 sau minus 1 pentru dumneavoastră, cei de la guvernare.

Astăzi majoritatea parlamentară a demis membrii Consiliului Audiovizualului, deputatul PSRM a atacat în stilul său de ”cowboy”.

Vasile Bolea: Cine a câștigat alegerile cu Fake News? Voi! Înseamnă că voi sunteți mincinoși, toate minciunele de la toate televiziunile sunt în cârca voastră. Și la prezidențiale și la parlamentare ceea ce ați făcut…


Așa că bârna din ochiul vostru trebuie să o vedeți voi, să nu spuneți altora că nu au făcut sau nu au dat amenzi. S-a dat amenzi în baza legislației, dacă legea prevede că trebuie să fie dată amendă cinci sau zece mii de lei, anume astfel consiliu audiovizualului a procedat.


Referitor la alte pârghii sau alte instrumente… da voi le-ați dat alte pârghii și alte instrumente privind monitorizarea televiziunilor?


Ați întrebat din punct de vedere tehnică dacă este înzestrat consiliul audiovizualului instrumente?
Vorbiți despre salarii, nu știu ce și așa mai departe.

Eficiență. Eficiență în activitate. Să vă spune despre eficiența voastră în activitate?Profesorii și salariile care de două trei luni nu sau plătit, voi v-ați ocupat de acest domeniu?

Doamna Nicolăescu Onofrei, profesorii nu primesc salarii.
Eficiență zero. Nota 2 sau minus 1 pentru dumneavoastră, cei de la guvernare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*